За нас

„Автоматизация трейд” ООД е асансьорен сервиз, създаден през 2010 г. в гр. Варна. Фирмата е вписана в Регистъра на Държавна агенция за метрология и технически надзор на лицата, извършващи поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност.

Дейност, цел и мисия на сервиза

Асансьорният сервиз развива разнообразна дейнст и предлага широка гама от услуги:
– ремонт на асансьори (всички видове електрически и хидравлични машини)
поддръжка на асансьори – сервизно обслужване на асансьорните уредби, редовни технически прегледи и настройки
модернизация на асансьори – подмяна на двигатели, въжета, системи за управление, бутониери и други
монтаж и доставка на асансьори – фирмата е партньор с водещи производители и вносители на асансьори и може да осигури монтирането и доставянето в кратки срокове

Фирамата е създадена с цел да предложи качествени и надеждни услуги на своите клиенти и като отговор на зачестелите аварии и трагедии с неподдържани асансьори. Нашата основна мисия е да гарантираме безопасността на нашите клиенти и да им предложим дългосрочно партньорство на базата на доверие и отговорност.
Ние работим със съзнанието, че от нашата работа зависят човешки животи и не трябва да се правят компромиси с качеството на поддръжката.

Управител и техници на асансьорният сервиз

Управителят на сервизът – Павел Вълканов, е дипломиран инженер по Автоматизация в технически университет гр. Варна. Дълги години той се занимава с производство и ремонт на пакетиращи машини, а след това започва работа в асансьорен сервиз в град Варна. Там той натрупва необходимия опит и осъзнава необходимостта от качествени услуги.

След основаването си асансьорният сервиз бързо печели довоерието на бизнеса и клиентите в град Варна с качествени и бързи ремонти. След нашата намеса, разходите за поддръжка и честота на повредите силно намаляват.

Сервизът разпоалга с високо квалифицирани теници, завършили множество специализирани курсове. Те са силно мотивирани да продължат да се развиват и да трупат опит в бранша.

Доверете се на нашия екип и се обадете.