Услуги

Доставка и монтаж на асансьорни уредби

“Автоматизация Трейд” ООД предлага доставка и монтаж на всички видове електрически и хидравлични асансьори. Ние предлагаме добро качество на конкуренти цени, свържете се с нас, за да обсъдим по-подробно Вашият обект.

Управление на проекта от начало до край. Доставка и монтаж.

Услугата включва всички части от реализацията на проекта до неговото осъществяване. В зависимост от договорените условия фирмата може:

  • да консултира клиента при избора на тип, марка асансьори
  • да определи техническите параметри на асансьора (големина, товароносимост, скорост и др.)
  • да поръча частите и да организира тяхната доставка
  • да извърши монтажа на асансьорната уредба в определените срокове
  • да предложи гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Ако асансьорът се монтира в ново строителство, планирането му започва още от ранен етап в проектатнския процес – при изготвянето на чертежите на сградата. Асансьорната шахта често е основен елемент от конструкцията на сградата, но не трябва да се забравя и наличието на машинно помещение, както и необходимите разстояния над последна и под първа спирка. Още на този етап е добре да се определи и типът на асансьора – електрически или хидравличен с долно,горно или без машинно помещение.

Ако новият асансьор е предвиден в съществуваща сграда, голяма част от тези параметри вече са определени. Остава да се оточнят конкретният модел и неговите характеристики, които определят и съответната цена и да се извърши монтажа.

Триизмерен модел на проектирания асансьор

Проектиране на кабина

Работа с надеждни партньори

Асансьорният сервиз работи с много български и чуждестранни доставчици и предлага на своите клиенти богат избор от качествени продукти. Голяма част от тях са на пазара от десетилетия и имат стотици изпълнени проекти. Квалифицираният персонал ще Ви помогне да изберете най-подходящия асансьор за Вашите нужди.В долната част на страницата може да посетите сайтовете, на някои от фирмите, с които сме работили.

Имате предпочитания за марката – ние ще се съобразим с него.

Имате нестандартно желание – споделете го с нас и ние ще го изпълним.

Направете запитване, за да определим сроковете за доставка и монтаж и да изготвим оферта.