Избрани теми

Сервиз и поддръжка

Проверка на електрическо табло за неизправности

“Автоматизация Трейд“ е сервиз, специализиран в поддръжката на електрически и хидравлически асансьори и извършването на аварийни и планирани ремонти на територията на гр. Варна.

Заложете на качеството

Нашият квалифициран и отговорен персонал гарантира качество и комфорт на поддържаните съоръжения и дълги експлоатационни срокове. Некачественото и нередовното обслужване на асансьора могат да го направят опасен за ползване или да са причина за чести ремонти. Заложете на качеството, а не на най-ниската месечна такса, за да си гарантирате спокойствие и да намали общите разходи.

Аварийно сервизно облужване

Асансьорният сервиз предлага двадесет и четири часа в денонощието аварийно сервизна поддръжка. Всеки блок жилищна, кооперация или сграда с асансьор се нуждаят от поддръжка на асансьора, извършена от специалисти в бранша. Ако изберте нас, асансьорните техници пристигат на място до 30 минути в зависимост от отдалечеността на обслужвания обект при необходимост от освобождаване на заседнали пътници в асансьора . Сервизният автомобил и квалифицираните ни тежници ще Ви спестят неприятните минути в чакане. Ако е възможно, той ще бъде разрешен веднага, в противен случай, асансьорът ще бъде спрян до неговото отстраняване.

Технически преглед и поддръжка на асансъор за механически неизправности

Технически преглед

Техническa поддръжка на асансъори

Поддръжката на асансьори, включва редовни проверки на механичното и електрическото оборудване на асансьора (електрически табла, стоманени въжета, ролкови водачи, двигател, кабели, аварийни спирачки) с цел превенция на проблеми при тяхната работа и откриването на неизправности. Колкото по-рано открием проблема, толкова по лесно и евтино е неговото отстраняване. Абонаментият договор включва технически и профилактични, допълнителни посещения при заседнал асансьор 24/7 .Прегледите се извършват по планови графици в съответсвтие на наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьори и действащото законодателство в България. Техническата работилница на сервиза и нашите партньори доставчици на резервни части ни помагат да поддържаме асансьорите в добро състояние.

Контрол на достъпа за асаснсьори

Ако вашите съседи не желаят да плащат за поддръжката на асансьора, най-доброто решение е контрола за достъп. Фирмата монтира устройства, които могат да се активират чрез магнитни карти или чипове, и ограничават достъпа до асансьора. Сложете край на недробосъвестните платци!